Afvoer verstopt

Rioolservice Alphen a/d Rijn Riool_ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf nodig voor het ontstoppen van uw riool, WC of afvoer? Rioolservice Alphen aan den Rijn is het betrouwbare ontstoppingsbedrijf uit uw regio. Onze riool ontstoppers staan voor u klaar!


Afvoer verstopt?

Als huiseigenaar krijgt u er helaas minstens een keer per jaar mee te maken: verstoppingen in uw huis. Bijvoorbeeld een verstopte afvoer of een toilet dat niet goed wegloopt. Een flinke klus waarbij wij u graag van dienst zijn.
Gelukkig is niet iedere verstoppen even erg en zijn er meerdere soorten verstoppingen. Van eenvoudig op te lossen tot onmogelijk om zelf te doen. Eenvoudige verstoppingen zijn verstoppingen waarbij u goed zelf kunt proberen het op te lossen. Denk bijvoorbeeld aan een verstopte afvoer. Wanneer de keukenafvoer verstopt is kunt u zelf proberen deze op te lossen. Na het controleren van het afvoerputje en het verwijderen van eventueel vuil kunt u de sifon onder de wastafel open draaien. Let wel op dat u eerst een emmer pakt zodat u de sifon hierin leeg kunt gooien. Is deze schoon dan kunt u hem weer vastdraaien en kijken of het water nu wel weer goed wegstroomt. Loopt het water nog steeds niet weg? Dan is het tijd om een professional in te schakelen omdat de verstopping zich dieper in de leidingen bevind. Rioolservice Alphen aan den Rijn schiet u hierbij graag te hulp.

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

  • Snel ter plaatsen
  • 24/7 hulp bij verstopping en lekkages
  • Persoonlijk contact
  • Ook in het weekeind & op feestdagen

Complexere verstoppingen in uw afvoer

Is uw afvoer verstopt krijgt u het met bovenstaande tips niet zelf ontstopt? Dan is het helaas een complexere verstopping die waarschijnlijk dieper in de leidingen verscholen zit. Deze verstoppingen zijn vaak onmogelijk om zonder professioneel materiaal en gereedschap op te lossen. Rioolservice Alphen aan den rijn helpt u bij deze verstoppingen.

Wij komen langs en gaan direct op zoek naar de oorzaak van het problemen. Nadat we dit gedetecteerd hebben nemen we het plan van aanpak met u door en gaan aan de slag om het probleem te verhelpen. Zo hoeft u niet langer last te hebben van een verstopte afvoer. U kunt ons bellen zodat we direct een afspraak in kunnen plannen voor vandaag, morgen of een tijdstip dat u uitkomt.

Wij lossen elke afvoer verstopping voor u op!

De loodgieters van Rioolservice Alphen aan den Rijn zijn getraind om zo veel mogelijk te werken zonder te hakken en breken. Of er nu een blokkade zit in de leiding, afvoer of de rioolbuis, wij lossen het probleem met plezier voor u op.

Wij begrijpen goed dat u ons liever niet belt, helaas is dit altijd als u overlast heeft van uw riolering. Om een verstopte afvoer te voorkomen adviseren wij om geen etens- en vetresten door de keukenafvoer te spoelen. Dit is namelijk een boosdoener die snel zorgt voor verstoppingen. Maak het geheel daarom eerst schoon met een doekje en gooi het in de prullenbak, om het daarna pas schoon te spoelen. Er zijn voor bijna ieder afvoerputje inlegmandjes waarmee u het grootste gedeelte van het vuil uit de leidingen kunt houden. Deze zijn in veel winkels verkrijgbaar en zorgen voor een kleinere kans op opstoppingen.

Heeft u ondanks de tips toch last van een verstopping? Dan helpen wij u graag om deze op te lossen. De vakmannen van Rioolservice Alphen aan den Rijn staan voor u klaar en zorgen dat u snel geen overlast meer heeft.

Maak nu een Afspraak!

Contact met Rioolservice Alphen aan den Rijn

Heeft u op dit moment last van een rioolprobleem of een verstopping, en wilt u hier zo snel mogelijk vanaf? Neem dan contact met ons op. Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Bel ons voor een afspraak!

Mogen wij u terugbellen?

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afvoer, WC of Riool Verstopt? Stankoverlast? Bel ons direct voor een afspraak!