Rioolservice Alphen a/d Rijn Riool_ontstoppen

Rioolservice Alphen a/d Rijn is uw betrouwbare ontstoppingsbedrijf bij het ontstoppen van uw verstopte afvoer, WC of riool. Onze riool ontstoppers helpen uw graag!


Douche verstopt?

In veel huishoudens komen verstopte doucheputjes voor. Eenvoudige verstoppingen zijn snel opgelost. Bijvoorbeeld een afvoerputje dat vol zit met vuil en haren. Deze verstoppingen kunt u zelf makkelijk oplossen. Loopt het water na het legen van het putje niet weg? Dan kunt u proberen om met een grote rubberen ontstopper de ontstopping te verhelpen. Soms is deze kleine handeling genoeg om te zorgen dat het water weer weg loopt. Heeft dit niet geholpen? Dan kan het probleem helaas dieper liggen dan dat op het eerste gezicht te zien is. Denk hierbij aan een verstopping in de leidingen die dieper liggen en het riool. Voor deze verstoppingen kunt u ons bellen. De vakmannen van Rioolservice Alphen aan den Rijn staan voor u klaar om uw verstopte douche te verhelpen.

WAAROM KIEST U VOOR ONS?

  • Snel ter plaatsen
  • 24/7 hulp bij verstopping en lekkages
  • Persoonlijk contact
  • Ook in het weekeind & op feestdagen

Hulp bij een verstopte douche

Wanneer u onze hulp inschakelt gaan wij eerst op zoek naar de oorzaak van de verstopte douche. Als wij deze hebben gevonden bespreken we samen met u de oplossingen en een plan van aanpak. Wij kijken niet alleen naar een oplossing op korte termijn, maar adviseren u in de juiste aanpak om verstoppingen op lange termijn te voorkomen. Uiteraard wilt u niet alleen dat u snel weer kunt douchen. U wilt zich ook geen zorgen maken dat er binnen de kortste keer weer een douche verstopt is.

Altijd een oplossing voor uw verstopte douche!

Door onze spoedservice staan wij dag en nacht voor u klaar bij verstoppingen en rioolproblemen. U kunt ons dus ├ęcht 24/7 bellen als u last heeft van een acute ontstopping. Al onze professionele riool ontstoppers hebben jarenlange ervaring in het oplossingen van problemen waar u voor belt. Wij lossen dagelijks douche verstoppingen op en gebruiken hierbij de nieuwste technieken en materialen. Hierdoor bent u verzekerd dat u niet binnen de kortste keren weer tegen een verstopte doucheafvoer aanloopt.

Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk van uw douche verstopping af wilt. Een verstopping is vervelend en zorgt ervoor dat niet alleen uw planning, maar ook uw leef genot van uw woning wordt aangetast. Daarom zijn wij snel ter plaatse bij een spoedoproep en zorgen wij dat uw probleem snel is opgelost.

Maak nu een Afspraak!

Contact met Rioolservice Alphen aan den Rijn

Heeft u op dit moment last van een rioolprobleem of een verstopping, en wilt u hier zo snel mogelijk vanaf? Neem dan contact met ons op. Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Bel ons voor een afspraak!

Mogen wij u terugbellen?

    Hierbij verklaar ik op de hoogte te zijn van de Privacy statement
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afvoer, WC of Riool Verstopt? Stankoverlast? Bel ons direct voor een afspraak!